Wij poetsen en strijken voor u

Yasmine bvba is een gespecialiseerde onderneming die actief is in poets- en strijkhulp met dienstencheques. Wij zien dat steeds meer mensen het te druk hebben om te poetsen of te strijken: wij besparen u kostbare tijd!

Wij zijn een gemotiveerd team dat steeds klaarstaat om uw strijk te verlichten en uw huis te poetsen. Wij zijn actief sinds 2009 en in die tijd zijn we erin geslaagd veel knowhow op te bouwen in de sector. Wij begeleiden onze werknemers zodat wij u op een zo efficiënt mogelijke manier kunnen helpen. Onze werknemers worden voortdurend geëvalueerd: u kunt dus rekenen op een betrouwbare service.

Yasmine bvba zorgt voor een verfrissende schoonmaak en een stijlvolle strijk! In ons strijkatelier zorgen wij ervoor dat uw strijk zeker binnen de 48 uren gedaan is. Voor onze poetsdienst is er helemaal geen wachttijd.

Met het systeem van dienstencheques geniet u tevens van een fiscaal voordeel: de cheque geeft recht op een belastingsaftrek van maar liefst 30 procent! Wij zijn een erkende dienstencheques-onderneming en wij werken enkel met dienstencheques.

Yasmine bvba is actief in Nazareth, De Pinte, Gavere, Gent en omstreken. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en wij helpen u verder.